Hästspel för iPhone

Tekniken i världen går framåt med stormsteg och människor följer snabbt med i de senaste trenderna. Att använda sig av smartphones är idag en standard, som även äldre människor och mindre barn använder sig av. Det finns otroligt många fördelar med denna typ av telefon och en del av det är att du kan spela mängder med spännande och lärorika spel.

I alla iPhone telefoner hittar du något som kallas Appstore. Här har du möjlighet att ladda ner appar av olika slag och tusentals olika typer av spel. Vissa kostar pengar, medan andra är helt gratis att använda sig av. Man bör komma ihåg att många gratisspel för med sig en hel del reklam, vilket kan kännas störande under spelets gång. Vill man undvika reklamen är det bättre med ett spel som kostar en liten slant.

Som tidigare nämnts finner du mängder med olika spel, inte minst finner du många olika varianter av hästspel, som passar både vuxna och barn. Du finner allt från nya och spännande innovationer, men hittar även spel som en gång enbart fanns att spela på PC.

Det finns många fördelar med att spela hästspel på iPhone. Utöver att spelen oftast är billigare och anpassade efter mobilskärmens storlek, så kan du även ta med dig spelen vart du än befinner dig. Många hästspel kräver ingen typ av internetanslutning, medan andra enbart kan spelas online.

På iPhone finner du hästspel för alla olika intressen och åldrar. Du hittar enkla spel för riktigt små barn, som enbart vill göra enkla pussel med hästar, men även mer komplicerade spel för äldre barn och vuxna. Varför inte låta barnen skapa sin egen ridskola på långresan i bilen eller när ni får vänta i långa bilköer?

Det råder en del delade meningar om iPhone och surfplattor, speciellt i samband med barn. Många menar att barn sitter alldeles för mycket vid tekniken, medan andra menar att man kan lära sig en hel del saker med hjälp av sin iPhone. Ett pussel för ett mindre barn kan vara mycket lärorikt för att lära sig att skapa en helhet och placera bitar i rätt ordning, medan ett mer avancerat hästspel kan lära hästälskaren om hästens anatomi eller hur en häst behöver skötas om.

Det allra enklaste sättet att ladda ner ett hästspel till iPhone, är att använda sig av App store. Har man inte utrymme på sin telefon finns det istället spel som enbart används via webbläsaren på telefonen. Dessa spel är alltid webbaserade och behöver också en internetanslutning. Toca Life: Stable, Ponny Skönhetssalong och My Horse är tre spel som barn verkligen älskar. Spelen är enkla att förstå sig på och kan spelas även på android. I Ponny Skönhetssalong får du t.ex. klippa och fläta manen på hästarna, men även rykta och tvätta dem. Enklet och underhållande.

Kom ihåg att ladda ner spel som passar barnens ålder. Hästspel med alldeles för svåra ord eller instruktioner kan bli jobbiga för ett mindre barn och har du då betalat pengar för spelet, finns det risk att du kastat pengar i sjön.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*