Howrse

Har du en stor passion för hästar och dessutom älskar spännande spel? Spelet Howrse är då helt klart något för dig. Att spela hästspel är något som många hästälskare tycker om att göra och då är det tur att det finns en uppsjö av underhållande spel online.

Howrse.se finner du lättillgängligt i alla enheter som har Appstore eller Android. Detta spel finns alltså som app, men passar alla moderna smartphones och surfplattor. Tillsammans med mängder av andra spelare, kan du leva ut din dröm om att vara hästägare. Spelet gjorde sin premiär år 2005 och har sedan dess cirka 50 miljoner spelare över hela världen. Har du inte tillgänglighet till en smartphone, fungerar spelet minst lika bra på datorn. Det enda man behöver är en internetuppkoppling, eftersom allt sker över denna kanal.

Vad kan man då göra och vad går spelet ut på? På Howrse.com kan du vara precis den ryttare och hästägare som du själv vill. Som ett exempel kan du sköta om och träna dina hästar, för att sedan ställa upp i olika tävlingar som t.ex. fälttävlan, galopp, hoppning eller dressyr. Det finns alltså en tävlingsgren som passar alla. För den som vill kan man även organisera sina egna tävlingar, där andra spelare har möjlighet att delta.

Är det inte tävling som ligger i fokus för just dig som ryttare, finns det även ett flertal andra alternativ. Spelet ger dig möjlighet att föda upp dina egna hästar och skapa finare och finare föl, med bättre egenskaper än någonsin. Beroende på hur långt upp i spelet du tar dig, så kan du även erbjuda stallplats åt andra spelare och med det sagt så har du skapat dig ett ridcenter.

Det är helt upp till dig själv hur mycket du vill interagera med andra spelare. Vissa väljer att spela tillsammans i ett lag, för att på så sätt ta sig högre upp i rankning, men det går minst lika bra att spela ensam också. Allt beror på vilket mål man har med sitt spelande och hur man vill utvecklas inom spelet.

Det absolut roligaste med Howrse, måste dock vara möjligheten att designa sina hästar. Här kan du själv välja hur hästarna ska se ut, vilka egenskaper de ska ha och om hästen ska ha några tecken eller inte. Du har sedan möjlighet att dela med dig av dina hästar till andra spelare, men kan även behålla dem för dig själv och kanske lägga fokus på avel eller liknande. Med detta sagt har du alltså möjlighet att vara precis den du själv önskar, så som det ska vara.

I takt med att tekniken går framåt, så hänger spelutvecklarna på hack i häl. Detta spel har en helt fantastiskt fin grafik, som får hästarna och miljön att uppfattas som mycket verklighetstrogna. Tyvärr kan det ibland uppstå problem med vissa knappar, eller att spelet i sig är svårt att förstå hur man ska hantera. Det bästa är att kontakta en annan spelare via spelet, för att få tips och råd om hur man kommer igång.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*