Star Stable

Star stable måste vara ett av de bästa hästspel som någonsin skapats och det är inte så konstigt att spelet har blivit mycket populärt bland hästälskare världen runt. Spelet är kompatibelt med alla PC, Mac och enheter som har internet.

Till att börja med kan det vara bra att reda ut vad spelet går ut på. Som de allra flesta säkerligen redan förstått, är detta ett spel som har sitt fokus på hästar och stallmiljö. Det första du får göra efter att du laddat ner spelet, är att välja din egen karaktär. Här kan du själv välja hur personen i fråga ska se ut, om det ska vara en påhittad karaktär eller om figuren ska likna dig själv. När du har skapat din avatar är det dags att välja din häst. Det finns många olika varianter att välja mellan och till båda figurerna har du möjlighet att välja namn. Detta gör att du kan skapa dig själv och dina drömmars häst, din egen häst eller kanske favorithästen på ridskolan.

För att komma igång ordentligt så startar spelet väldigt lugnt, så att du har möjlighet att förstå och lära dig hur spelet fungerar. Du får även en ordentlig introduktion över de andra karaktärerna som befinner sig på platsen och efter det är spelet i full gång.

Platsen du befinner dig på är en ö som kallas Jorvik och i spelet är det tänkt att du ska spendera din sommar där. Ett elakt företag som också befinner sig på ön, har dock planer om att förstöra den fina platsen och det är din uppgift att förhindra detta. Mineraler och metaller är av stort värde, och det är alltså detta som företaget vill komma åt.

Till skillnad från många andra spel, så samlar du i Star stable inte på dig några specifika poäng. Däremot får du istället pengar och erfarenhet för varje avklarat uppdrag, något som för med sig ett mycket bra rykte om dig som karaktär. Ryktet kan sedan sprida sig från by till by på ön och ju högre nivå du uppnår, desto mer kläder och fin utrustning kan du handla in.

Detta spel är helt kostnadsfritt upp till nivå 5, därefter får du själv välja olika typer av prenumerationer om du vill fortsätta att spela. Det är få personer som lyckas hålla sig ifrån det spännande äventyret och bestämmer sig mer än gärna för att fortsätta. Är du under 18 år är det dock viktigt att du talar med en förmyndare, eftersom prenumerationerna kostar pengar.

Här har du ett hästsspel med otroligt fin grafik och härliga ljudeffekter. Eftersom spelet är online så kan du spela det vart du än befinner dig. Utöver möjligheten att få vara med på ett riktigt spännande och nervkittlande äventyr tillsammans med din häst, så kan du även chatta med de andra spelarna och på så sätt skapa nya kontakter och vänner med samma intresse som du.

Har du inte provat Star stable tidigare, är det absolut värt att dra igång en spelomgång. Om man gillar spännande äventyr och lurviga hästar, så är detta spel helt klart drömmen!

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*